Bakkerij Joeri, uw verse warme bakker

Bakker Joeri in Lokeren is een ambachtelijke warme bakker die u elke dag opnieuw de beste kwaliteit levert. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan brood, banket & patisserie. Kom genieten van ons verrassingsbrood, onze stokbroden of een van de andere soorten. Wij hebben brood in elke smaak en ieder formaat.

 

U kunt ook steeds bij Bakkerij Joeri terecht voor koffiekoeken, belegde broodjes, panini’s en baguettes. Daarnaast vindt u bij ons een grote keuze aan charcuterie en kaas. Of laat u eens verrassen door onze overheerlijke pralines en verschillende soorten roomijs.

 

Bakkerij Joeri is gespecialiseerd in eigengemaakte figuurtaarten, verjaardagstaarten en ijstaarten. Hebt u zelf al een idee hoe uw speciale taart eruit moet zien, laat het ons dan weten. Wij zorgen voor een smakelijk resultaat.

 

Elke dag leveren wij aan huis en ‘s zondags ook koffiekoeken en taarten. Graag de dag ervoor bestellen voor 23:00 uur.

Onze broodautomaten

Ga na sluitingstijd naar een van onze broodautomaten. U vindt ze op de Bokslaarstraat 61, Heyerstraat 4, in de Molenstraat (naast de fruitwinkel) en op de Zelebaan (aan het Avia tankstation) in Lokeren. Er is er ook een aan het Avia tankstation op de Bautschoot in Eksaarde.

 

Kom naar Bakkerij Joeri in Lokeren!